Lansări

Jocul în care te joci cu umbrele, SCHiM, depășește 200.000 de liste de dorințe și se lansează pe PC și console pe 18 iulie!

Micuța creatură din umbră este gata să iasă din umbră și să sară pe toate platformele! Platforma indie premiată SCHiM, creată de duo-ul olandez Ewoud & Nils, va fi lansată pe 18 iulie pentru Steam, Xbox One/Series X|S, PlayStation 4/5 și Nintendo Switch. Jocul va avea un preț de 24,99 USD (prețurile regionale pot varia).

SCHiM a cunoscut un succes uriaș în timpul recentului Steam Next Fest, depășind 200.000 de liste de dorințe și având peste 50.000 de jucători care au testat demo-ul. Criticii au primit jocul cu entuziasm, Rock Paper Shotgun numindu-l “destul de încântător!”, iar IGN Benelux lăudând farmecul său unic.

“Suntem absolut uimiți de recepția fantastică pe care a avut-o SCHiM până acum”, a declarat Ewoud van der Werf, co-creator al SCHiM. “Așteptăm cu nerăbdare să împărtășim jocul nostru cu și mai mulți jucători pe 18 iulie și să le oferim o experiență de joc de neuitat.”

Demo-ul SCHiM este încă disponibil pe Steam pentru cei care doresc să îl încerce. Jucătorii dornici de Nintendo Switch pot deja precomanda jocul pe Nintendo eShop!

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *