Știri

Jocul gratuit Epic Games Store pentru 29 februarie a fost dezvăluit

Încadrându-se în tiparul săptămânal tipic, Epic Games Store dezvăluie jocul gratuit pe care îl oferă joi, 29 februarie.

Revendicați Super Meat Boy Forever pe Epic Games Store înainte de 29 februarie la ora 10:00 CT pentru a vă bucura de această provocare de alergare automată. Jocurile Fallout au fost înlocuite cu Super Meat Boy Forever, dar vor veni în continuare la EGS anul acesta. Aerial_Knight’s Never Yield va fi următorul joc gratuit din Epic Games Store din 29 februarie până pe 7 martie.

Utilizatorii Magazinului Epic Games pot revendica acum Super Meat Boy Forever până pe 29 februarie, la ora 10:00 CT, moment în care se va roti și va fi înlocuit cu Aerial_Knight’s Never Yield. Interesant este că selecția din Epic Games Store săptămâna aceasta trebuia să fie trei jocuri Fallout în loc de Super Meat Boy Forever, dar a fost schimbată la scurt timp după anunț. Se spune că jocurile Fallout vor veni în continuare la EGS anul acesta, doar că nu chiar acum.

Între timp, Super Meat Boy Forever este un auto-runner de acțiune și aventură în care protagonistul aleargă mereu. Jucătorii vor putea să efectueze diverse acțiuni, cum ar fi sărituri, alunecări și lovituri, deoarece provoacă continuu multe niveluri ale jocului și lupte cu șefii. De fapt, este complet posibil să învingi jocul de câteva ori fără să vezi același nivel, deoarece echipa din spatele jocului a proiectat peste 5000 dintre ele pentru joc. Interesant este că adăugarea de către Epic Games Store a lui Super Meat Boy Forever se aliniază, de asemenea, din punct de vedere al gameplay-ului, cu Aerial_Knight’s Never Yield.

Jocul gratuit al Epic Games Store pentru 29 februarie este Aerial_Knight’s Never Yield. Jucătorii preiau rolul lui Wally, un personaj cu misiune de a recupera ceea ce i-a fost luat, expunând adevărul în acest proces. Jocul este un joc 3D cu defilare laterală, dar unul care joacă foarte mult ca un joc clasic de alergători fără sfârșit. La fel ca Super Meat Boy Forever, jucătorii pot alerga, sari și pot efectua acțiuni similare care creează combinații și se confruntă cu provocări. Durata de rulare a jocului este cam cea a unui film de acțiune, potrivit dezvoltatorului, și poate fi învins în doar aproximativ două ore. Cu toate acestea, ca orice alergător clasic fără sfârșit, provocarea jocului este să se îmbunătățească și să obțină acel punctaj maxim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *