Lansări Trailere

Jocul 3D de acțiune Roguelite „The Awakener: Forgotten Oath” este acum disponibil!

Dezvoltat de Taner Games și publicat de Gamera Games, jocul roguelite de acțiune 3D inspirat de fantezie „The Awakener: Forgotten Oath” este lansat oficial astăzi. Prețul de lansare este stabilit la 16,99 GBP, cu o reducere de 10% disponibilă pentru achizițiile făcute în prima săptămână.

În joc, jucătorii își asumă rolul unui Awakener, ales de cei doisprezece zei ai Theradului, care se aruncă în Tărâmul Vidului pentru a lupta cu monștri și demoni din întreaga lume. Explorează diverse peisaje de temniță, colectează relicve sacre, artefacte și alte obiecte pentru a te împuternici. Învinge șefi formidabili de la poartă pentru a obține victoria finală.

Jocul oferă jucătorilor trei personaje distincte, fiecare cu stiluri și mișcări unice: războinicul cu sabie și scut Gerasso, dansatorul cu sabie Henrik și avangarda Sora. Gerasso mânuiește o sabie și un scut, specializat în contraatacuri defensive, capabile să provoace daune masive inamicilor cu diferite mișcări de contra în urma unei apărări perfecte. Henrik, agilul purtător de sabie dublă, are o frecvență de atac mai mare decât Gerasso. Atacul său instantaneu unic îi permite să facă daune uriașe prin înlanțuirea rapidă a abilităților. Vanguard Sora mânuiește o suliță lungă, stăpânind un stil exclusiv de luptă aeriană, permițându-i să provoace continuu daune și să evite atacurile inamicelor plutind.

Fiecare scufundare în temniță este un nou început pentru jucători, care își pot adapta construcția caracterului în funcție de trăsăturile lor unice. Fie că este vorba despre sol, aer, fizic sau unul dintre cele șase tipuri elementare, diferite opțiuni de construcție vor oferi experiențe de luptă diferite. Dar nu te lăsa descurajat de înfrângere. Prin colectarea de cristale sufletești și diverse fragmente, jucătorii pot obține îmbunătățiri permanente în afara temnițelor, devenind mai puternici cu fiecare nouă aventură.

În plus, jocul oferă jucătorilor o varietate de opțiuni de arme. Aceste arme nu numai că diferă ca aspect, dar vin și cu efecte suplimentare, oferind jucătorilor avantaje suplimentare în lupte.

Dacă sunteți fan al jocurilor de acțiune 3D sau roguelite, luați în considerare adăugarea „The Awakener: Forgotten Oath” la colecția dvs. Promite o experiență revigorantă de însuflețitoare, spre deosebire de oricare alta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *