Știri

Joacă gratuit The Crew Motorfest între 10 și 20 octombrie

Ubisoft a anunțat cu bucurie revenirea versiunii de încercare gratuită a The Crew™ Motorfest pentru jucătorii de pe PlayStation, Xbox și PC în perioada 10-20 octombrie. După succesul și aprecierea primită din partea comunității, făcând din Motorfest una dintre cele mai bine cotate intrări în franciza The Crew, jucătorii care nu au avut ocazia să încerce jocul la lansare pot acum să se bucure de el gratuit pentru până la 5 ore*. Și, dacă decid să cumpere The Crew Motorfest, își vor putea păstra progresul.

*Vă rugăm să rețineți că jucătorii care au deja finalizat proba gratuită în septembrie nu vor putea participa la această sesiune nouă. Cu toate acestea, cei care mai au timp de acces gratuit îl vor putea finaliza.

Ofertele pentru proba gratuită a The Crew Motorfest variază în funcție de platformă:

UBISOFT STORE (PC): Proba gratuită începe pe 10 octombrie de la miezul nopții și se termină pe 20 octombrie, ora 14:00 UTC. În plus, există o reducere specială între 10 și 24 octombrie (-20% la Standard Edition, -15% la edițiile Gold și Ultimate).

PLAYSTATION 4 și PLAYSTATION 5: Proba gratuită începe pe 10 octombrie de la miezul nopții (ora locală) și se termină pe 20 octombrie, ora 14:00 UTC. Reducere specială disponibilă între 11 și 18 octombrie (-20% la Standard Edition, -15% la edițiile Gold și Ultimate).

XBOX SERIES X|S & XBOX ONE: Proba gratuită începe pe 10 octombrie de la miezul nopții (ora locală) și se termină pe 20 octombrie, ora 14:00 UTC. Oferta săptămânii este disponibilă între 13 și 16 octombrie pe Xbox One (-20% la Standard Edition).

EPIC GAMES STORE (PC): Proba gratuită începe pe 10 octombrie de la miezul nopții și se termină pe 20 octombrie, ora 14:00 UTC. Reducere specială între 14 și 21 octombrie (-20% la Standard Edition).

Amazon Luna nu este implicată în această ofertă.

Cu această probă gratuită, jucătorii vor avea oportunitatea de a explora lumea vibrantă a insulei O’ahu din Hawaii și de a descoperi Motorfest, un festival dedicat pasionaților de mașini care durează tot anul. Vor experimenta cultura auto din diverse perspective, participând la campanii tematice, curse intense și evenimente competitive live. Cu o selecție impresionantă de mașini de colectat, de la cele din trecut până la cele din viitor, jucătorii vor avea numeroase oportunități de a-și demonstra abilitățile și stilul de conducere pe măsură ce se ridică în rândurile Legendelor festivalului. Fie că aleg să joace singuri sau alături de echipa lor, distracția și provocările sunt nelimitate! De asemenea, de la lansarea inițială a The Crew Motorfest, au fost adăugate mașini noi și curse noi ca parte a Sezonului 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *