Trailere

Joacă gratuit prima oră din As Dusk Falls cu PlayStation Plus Premium

Abonații PlayStation Plus Premium pot acum încerca gratuit As Dusk Falls, o dramă interactivă captivantă dezvoltată de INTERIOR/NIGHT, care explorează viețile încurcate ale două familii de-a lungul deceniilor.

Această ofertă le permite jucătorilor să experimenteze prima oră din joc fără costuri, iar progresul realizat poate fi transferat în versiunea completă a jocului. Disponibil acum digital pe PS5 și PS4, As Dusk Falls este la prețul de 24,99 GBP / 29,99 USD / 29,99 EUR.

As Dusk Falls începe în anul 1998, cu un jaf eșuat într-un mic oraș din Arizona, urmărind povestea captivantă și complexă a două familii. Creată de designerul principal al jocului Heavy Rain și Beyond: Two Souls, această poveste oferă o narare fără compromisuri, ramificată, în care alegerile jucătorilor influențează în mod semnificativ viața personajelor.

Jocul poate fi jucat solo, local și în cooperare online pentru până la 8 jucători, cu comenzi ușor de utilizat, adaptate pentru toate nivelurile de experiență. Utilizatorii PS5 beneficiază de feedback haptic și comenzi tactile, aducând o nouă dimensiune experienței de joc.

As Dusk Falls poate fi achiziționat acum pentru PS5 și PS4 prin PlayStation Store, iar pe PC prin Steam, Epic Games Store și Gog.com. De asemenea, este disponibil pe consolele Xbox Series. O ediție fizică premium va fi lansată în această primăvară și poate fi precomandată de pe serenityforge.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *