Știri

Jack Black confirmă neoficial rolul lui Steve în filmul Minecraft

Jack Black, cunoscutul actor și muzician, a confirmat neoficial că își va interpreta rolul lui Steve în viitorul film Minecraft printr-o interpretare neașteptată a melodiei „Double Rainbow”.

Anunțul pseudo-castingului a fost făcut printr-o postare pe Instagram, în care Jack Black semnează un sunet pentru un curcubeu dublu, în timp ce în fundal se vede un semn cu inscripția „Steve – Minecraft” și logo-ul jocului. Imaginile din interiorul remorcii lui Black, cu poze ale personajului Steve, confirmă și mai mult speculațiile.

Într-o interpretare amuzantă, Jack Black cântă cuvintele lui Paul Vasquez, cunoscut ca „Double Rainbow Guy”, oferind o notă de umor și mister privind implicarea sa în proiect. Aceasta ar fi a treia sa apariție majoră într-un film bazat pe jocuri video, după rolurile din Super Mario Bros din 2023 și Borderlands, prevăzut pentru lansare în august.

Cu toate că inițial poate părea un casting neobișnuit pentru Jack Black, care este cunoscut pentru stilul său distinct, interpretarea sa ar putea aduce o perspectivă interesantă asupra personajului Steve, unul dintre cele mai iconice personaje din universul Minecraft. Cu alți actori precum Jason Momoa, Emma Myers și Danielle Brooks în distribuție, filmul promite să fie o experiență captivantă pentru fanii jocului.

Castingul lui Jack Black semnalează, de asemenea, progresul în producția filmului Minecraft, care a întâmpinat multiple blocaje și amânări de-a lungul anilor. Cu o lansare programată pentru aprilie 2025, fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă cum va fi adus la viață universul Minecraft pe marele ecran.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *