Știri

IO Interactive dorește să dezvolte mai multe jocuri James Bond

IO Interactive, dezvoltatorul celebrului Hitman, lucrează la un joc James Bond care promite să ofere o poveste de origine revigorantă pentru acest icon al spionajului. Cu toate acestea, planurile studioului depășesc acest proiect unic. CEO-ul IO Interactive, Hakan Abrak, a dezvăluit că studioul își dorește să creeze “mai multe jocuri Bond” în viitor.

Într-un interviu recent acordat revistei EDGE, Abrak a exprimat ambiția studioului de a dezvolta o serie de jocuri James Bond care să ofere jucătorilor o experiență memorabilă. El a menționat că ar fi încântat să vadă jucătorii privind înapoi la mai multe jocuri Bond de la IO Interactive și spunând: “Uau, a fost o călătorie grozavă!”

Întrebat dacă viziunea IO Interactive pentru IP-ul James Bond va continua pe termen lung, așa cum s-a întâmplat cu seria Hitman, Abrak a confirmat că acesta este planul. El a subliniat că acesta este visul și ambiția studioului și că au discutat despre acest lucru de-a lungul timpului.

În prezent, IO Interactive se concentrează pe dezvoltarea “Proiectului 007”, iar puține detalii sunt cunoscute despre acest joc. Cu toate acestea, dezvoltatorul a menționat că tonul acestuia va fi asemănător cu filmele James Bond cu Daniel Craig și că va oferi o “fantasy supremă de spionaj”. Totuși, jocul nu va fi lansat cel puțin până în aprilie 2025.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *