Hardware

Inzone Buds de la Sony vor să înlocuiască căștile pentru gameri

Sony a lansat recent Inzone Buds, un produs care aduce tehnologia audio de calitate în lumea căștilor de gaming. Aceste căști oferă anularea activă a zgomotului (ANC) și sunt echipate cu aceleași drivere audio găsite în căștile Bluetooth premium de la Sony. Cu o lansare pe 15 octombrie și un preț de 200 USD, Inzone Buds se adresează jucătorilor care caută o experiență audio de înaltă calitate în timpul sesiunilor de jocuri pe PC sau PS5.

Deși Sony este cunoscut pentru prezența sa în industria jocurilor prin PlayStation, seria Inzone se adresează în principal jucătorilor de pe computer. Cu această lansare, Sony intră într-o piață a căștilor pentru jocuri mai puțin aglomerată, unde ofertele emblematice sunt rare. Inzone Buds oferă o alternativă interesantă pentru jucătorii care preferă căștile în locul căștilor tradiționale.

Inzone Buds sunt echipate cu tehnologia ANC de la Sony, care este comparabilă cu alte căști de gaming high-end. Această funcție permite izolarea sunetului de fundal, oferind o experiență de joc mai imersivă. De asemenea, căștile dispun de un mod de sunet ambiental pentru cei care doresc să rămână conștienți de mediul lor.

Pentru calitatea sunetului, Inzone Buds folosesc Dynamic Driver X de 8,4 mm, aceleași drivere audio găsite în căștile Sony WF-1000XM5, care sunt recunoscute pentru calitatea lor. Această alegere asigură un sunet de înaltă calitate, care poate face față cerințelor jocurilor moderne.

Când vine vorba de confort, Inzone Buds sunt concepute pentru a se potrivi bine în urechi și sunt ușoare, ceea ce le face ideale pentru sesiuni lungi de joc. Cu patru dimensiuni diferite de vârfuri pentru căști în cutie, utilizatorii pot găsi cea mai potrivită opțiune pentru ei.

Pentru conectivitate, Inzone Buds folosesc Bluetooth 5.3 (LE), ceea ce permite utilizarea lor ca căști Bluetooth tradiționale. Cu toate acestea, această opțiune este disponibilă doar pe un număr limitat de telefoane Android mai noi, deoarece iPhone-urile nu acceptă Bluetooth LE.

Pentru jocurile de pe PC, Inzone Buds vin cu un dongle USB-C de 2,4 GHz care oferă o conexiune fără fir fără latență practică. Aceasta înseamnă că jocurile pot beneficia de sunet de înaltă calitate fără întârziere. În plus, Inzone Buds includ tehnologia de reducere a zgomotului AI pentru a elimina sunetele de fundal în timpul sesiunilor de chat.

Pentru personalizarea experienței audio, Sony oferă software dedicat unde utilizatorii pot ajusta egalizatorul și profilul de sunet. Aceste modificări sunt salvate direct în căști, astfel încât puteți păstra profilul de sunet pe mai multe dispozitive.

Bateria Inzone Buds oferă până la 12 ore de funcționare cu dongle-ul USB-C, iar cu Bluetooth LE, această cifră poate ajunge la 24 de ore. Carcasa de încărcare inclusă dublează aceste cifre și poate oferi o oră de funcționare după doar cinci minute de încărcare.

În concluzie, Inzone Buds de la Sony reprezintă o alegere excelentă pentru jucătorii de PC care caută calitate audio superioară și anulare a zgomotului într-un pachet compact și ușor. Cu prețul lor rezonabil de 200 USD și caracteristicile avansate pe care le oferă, aceste căști merită cu siguranță să fie luate în considerare de către jucători.

Sony a lansat, de asemenea, Inzone H5, o nouă cască supraear care costă 150 USD și oferă o experiență audio de calitate, fără a renunța la confort. Aceasta este o alternativă excelentă pentru cei care preferă căștile convenționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *