Știri

Integral Reality Labs anunță lansarea Smart Collectibles pentru Assassin’s Creed Mirage

Integral Reality Labs (IRL) aduce o experiență de colecție inovatoare pe piață prin parteneriatul cu Ubisoft și Assassin’s Creed®. Folosind tehnologia de ultimă oră, IRL lansează Smart Collectibles™, permițând fanilor să creeze colecții unice ale personajelor favorite, începând cu protagonistul Assassin’s Creed® Mirage, Basim Ibn Ishaq.

Basim devine astfel un personaj personalizabil în format digital, oferind fanilor posibilitatea de a imprima 3D o versiune fizică a acestuia. Fiecare detaliu, de la mantie la încălțăminte, este recreat cu fidelitate. Utilizatorii pot alege din mai multe ținute, arme și ipostaze pentru a-și personaliza Smart Collectibles™.

Tehnologia proprie de imprimare 3D a IRL încorporează caracterul digital în obiectul de colecție inteligent. Utilizatorii își pot proiecta personajele, iar apoi, prin intermediul aplicației mobile IRL Smart Collectible, pot interacționa cu acestea în moduri unice. Aplicația oferă funcționalități speciale, creând o experiență inedită între lumea digitală și cea fizică.

Smart Collectible™ integrează tehnologia blockchain pentru autentificare, iar NFC încorporat în obiecte permite funcționalități extinse prin intermediul aplicației mobile. Ubisoft și brandul Assassin’s Creed® aduc personaje emblematice precum Ezio Auditore și Altaïr Ibn-La’Ahad în gama Smart Collectible™.

Sarah Buzby, VP la Ubisoft, a declarat: „Suntem încântați să colaborăm cu IRL la această abordare interesantă de a oferi fanilor noștri Assassin’s Creed® o nouă modalitate de a se implica în universul AC. Platforma Smart Collectible™ este cu adevărat inovatoare și suntem încântați să lucrăm cu IRL pentru a oferi fanilor noștri o experiență unică.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *