Știri

Instrumentul de modificare Witcher 3 REDkit este disponibil acum pe PC

CD Projekt RED a lansat mult așteptatul REDkit pentru The Witcher 3: Wild Hunt, oferind jucătorilor o libertate extinsă pentru a edita și a crea conținut nou în joc. Disponibil acum pe PC, REDkit vine cu un set extins de instrumente care permite modificări diverse și creative. Trailerul de lansare prezintă câteva dintre cele mai impresionante și inedite funcții ale acestui instrument.

Cu REDkit, jucătorii pot crea și edita scene, modificând terenul pentru a adăuga elemente noi, cum ar fi porturi pentru ca Geralt să urce pe bărci. Posibilitățile sunt vaste: jucătorii pot crea medii noi, cum ar fi păduri pline de ciuperci sau pot înlocui modelele de personaje, permițând astfel lui Geralt să prindă Dandelion în loc de Triss într-o anumită scenă. De asemenea, REDkit permite plasarea de cai pe acoperișuri, crearea de noi inamici sau înlocuirea lui Geralt cu Baronul însângerat. Alegerea și creativitatea sunt la îndemâna utilizatorilor.

The Witcher 3: Wild Hunt este disponibil pe Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5, PC și Nintendo Switch. Până în mai 2023, jocul a vândut peste 50 de milioane de unități la nivel mondial. Recenzia noastră a versiunii PS5 laudă numeroasele îmbunătățiri de calitate a vieții și conținutul nou adăugat prin Actualizarea Next-Gen.

În timp ce fanii se bucură de noile posibilități oferite de REDkit, CD Projekt RED continuă să lucreze la o continuare a jocului, numită în cod Polaris, care se află în pre-producție și implică peste 400 de dezvoltatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *