Trailere

Instinction, inspirat de Dino Crisis, dezvăluie un trailer impresionant și pornește precomenzile

Hashbane Interactive, creatorul anticipatului joc de acțiune-aventură la persoana întâi, Instinction, a lansat un trailer captivant, oferind o privire în lumea densă și periculoasă a Peninsulai Yucatan din Mexic.

Cu mai mult de 7 minute de filmări dintr-o etapă „foarte timpurie” a jocului, videoclipul urmărește povestea protagonistei Isabel „Izzy” Sierra Ruiz, care se trezește în mijlocul unei jungle înspăimântătoare. Inspirat de legendarul Dino Crisis, Instinction promite să ofere o experiență captivantă, plină de aventură și pericole.

Deși filmările se concentrează în principal pe explorare, oferă o privire misterioasă asupra lumii jocului, punând accentul pe detaliile grafice impresionante și pe atmosfera tensionată. Deși acțiunea nu este la prim-plan în acest videoclip, încălzește anticiparea pentru ceea ce urmează.

Hashbane Interactive a anunțat că acesta este primul dintr-o serie de trei videoclipuri de joc planificate pentru anul 2024. Cu Instinction aflat în dezvoltare pentru PC și console, precomenzile pentru versiunea PC au fost deja lansate, iar lansarea oficială este programată pentru 2025.

Așteptările sunt mari pentru acest titlu care aduce un omagiu unuia dintre clasicele jocuri de aventură cu dinozauri, iar fanii pot deja începe să își rezerve copia lor pentru a se asigura că vor fi printre primii exploratori ai acestei lumi captivante!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *