Știri

Insomniac Games dă un răspuns clar solicitărilor de porturi Sunset Overdrive pe PS4/PS5: „Suntem ocupați cu Marvel’s Wolverine”

Dezvoltatorul se concentrează pe viitoarea exclusivitate PlayStation 5, vizând o lansare în 2026.

Insomniac Games a cunoscut un succes enorm în ultimii ani, în special cu seria Marvel’s Spider-Man, care a depășit 50 de milioane de exemplare vândute până în februarie 2024. Pe lângă revigorarea unor francize populare precum Ratchet & Clank, fanii se întreabă dacă shooter-ul lor subestimat, Sunset Overdrive, va primi o a doua șansă de a străluci.

Din păcate, nu pare a fi în cărți în viitorul apropiat. Recent, pe Twitter, dezvoltatorul a postat despre animațiile amuzante de respawn din joc, stârnind un fan care a întrebat de ce nu se face un port sau o remasterizare pentru PS4 sau PS5. Răspunsul Insomniac a fost clar: “Suntem ocupați cu Marvel’s Wolverine!”. De asemenea, au menționat că vor dezvălui mai multe detalii despre titlu “când va fi momentul potrivit”.

Programul studioului pare destul de plin pentru următorii ani. Un atac ransomware din 2021 a dezvăluit că, pe lângă Marvel’s Wolverine (programat pentru lansare în 2026), Insomniac lucrează și la Marvel’s X-Men, așteptat pentru 2030, cu o continuare planificată pentru 2033.

Există, de asemenea, indicii că Marvel’s Spider-Man 2 va primi trei pachete DLC gratuite anul acesta. Se zvonește că lucrează și la Marvel’s Venom pentru lansare în 2025, urmat de Marvel’s Spider-Man 3 în 2028. Având în vedere acest program încărcat, șansele ca Sunset Overdrive să primească o atenție imediată par a fi mici. Cu toate acestea, fanii ar trebui să rămână pe fază pentru eventuale actualizări.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *