Știri

Înscrierile pentru testele tehnice Hades 2 sunt acum disponibile

Supergiant Games se pregătește pentru lansarea Hades 2 în acces anticipat la sfârșitul acestui an, dar, între timp, invită participanții la un test tehnic. Persoanele interesate pot accesa pagina de Steam și pot apăsa butonul „Solicitare acces” pentru a-și înregistra interesul.

Deși doar un „subset de jucători” care se înregistrează va fi invitat să participe (primind un e-mail cu detalii de descărcare), Supergiant se așteaptă să crească populația în timp. „Procesul nostru se rezumă la: să invităm câțiva jucători, să remediem orice probleme cu care se confruntă, să invităm mai mulți jucători și așa mai departe.” După ce este încrezător în stabilitatea build-ului, testul tehnic se va „înceta” înainte de a lansa accesul timpuriu „relativ curând după”.

Cerințele de sistem includ Windows 10 (64 de biți), un procesor dual-core care rulează la 2,4 GHz, 4 GB RAM și un GPU VRAM de 2 GB cu suport DirectX 12+. Testul tehnic prezintă prima zonă majoră a jocului alături de „alte personaje, sisteme și conținut de la începutul jocului”. Gândește-te la primul Hades, cu excepția faptului că nu ai putut ieși din Tartarus după ce ai învins un gardian.

„Dacă ajungeți să curățați prima zonă majoră de mai multe ori, jocul vă va sugera ușor să întrerupeți jocul, deoarece Accesul timpuriu nu ar trebui să rămână cu mult în urmă!” De asemenea, merită remarcat faptul că datele salvate din testul tehnic nu se vor transfera la accesul timpuriu din cauza „diferențelor structurale”.

Rămâneți pe fază pentru mai multe detalii când testul tehnic va fi disponibil. Lansarea cu acces anticipat al Hades 2 este programată pentru T2 2024 pe PC prin Steam și Epic Games Store.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *