Trailere

Industrial Annihilation a fost anunțat – Sequelul pentru Planetary Annihilation intră în acces anticipat în T2 2024

Dezvoltatorul Galactic Annihilation a anunțat o continuare pentru jocul de strategie în timp real Planetary Annihilation, intitulată “Industrial Annihilation”. Această continuare combină elementele de “construcție profundă a fabricii” cu acțiunea RTS, permițând jucătorilor să creeze conducte de producție și unități pentru a lupta împotriva forțelor Haosului. Jocul va fi lansat în Steam Early Access în trimestrul al doilea al anului 2024 la prețul de 29,99 USD.

Industrial Annihilation va oferi, de asemenea, opțiuni de joc în cooperare, cu unul până la doi jucători, și competiție PvP, cu până la patru jucători. O campanie de poveste pentru un singur jucător este, de asemenea, inclusă. Jocul este dezvoltat în Unreal Engine 5 și promite o experiență de joc cu “sute de ore” de progres și o valoare de rejucare “infinită”.

În ceea ce privește prețul, jocul va fi inițial disponibil la 29,99 USD, dar prețul va crește la 39,99 USD aproximativ un an după lansare în acces anticipat. Nu se au planuri de a produce o versiune fizică a jocului la momentul anunțului, însă acest lucru s-ar putea schimba în viitor.

Fanii jocurilor de strategie în timp real și ai Planetary Annihilation vor aștepta cu nerăbdare această continuare, care promite să aducă elemente noi și o experiență captivantă în lumea RTS.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *