Știri

INDIKA: o aventură provocatoare și profundă ce se lansează pe 8 mai

11 bit studios este încântată să anunțe că INDIKA – unul dintre cele mai unice proiecte de publicare de până acum, care se potrivește perfect sub eticheta sa de divertisment semnificativ – va fi disponibil pe PC și console pe 8 mai. Dezvoltat de Odd Meter Studio, INDIKA promite să cufunde jucătorii într-o poveste ambiguă, înșelătoare și care provoacă gândirea despre credință și încredere în sine.

Din punct de vedere al gameplay-ului, INDIKA îmbină perfect narațiunea cu puzzle-urile ecologice și elementele platformelor, atingând teme rar explorate în jocurile video. Este în puterea Indika să intervină în planul lui Dumnezeu ca o călugăriță aparent neconvențională? Sau totul se va desfășura așa cum a fost planificat, făcând orice fel de efort zadarnic?

Și apoi este Ilyia. El este cufundat în păcat, dar pretinde că Dumnezeu i-a vorbit. Dar, cel mai important, cum rămâne cu cealaltă prezență diavolească care pândește mereu în spatele umărului Indikei, amenințând-o cu durere și mâncărindu-i capul cu întrebări dificile, care provoacă gânduri, care ar fi bine să rămână fără răspuns?

O pot ajuta cu adevărat rugăciunile fierbinți să scape de această nebunie?

INDIKA este un joc de aventură la persoana a treia care combină eficient explorarea și puzzle-urile de mediu, cu un indiciu de platforme. Prin temele sale despre păcat, durere și dileme etice, INDIKA transcende limitele convenționale ale jocurilor de noroc, asemănând cu un film de avangardă care își propune să pună la îndoială convențiile societății, mai degrabă decât să ofere doar divertisment.

INDIKA urmează să fie lansată pe 8 mai pe PC, Xbox Series X|S și PlayStation 5. În plus, o parte din veniturile generate de INDIKA vor fi donate pentru a ajuta copiii afectați de războiul din Ucraina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *