Zvonuri

Indiana Jones: dezvăluirea jocului și lansarea vor avea loc anul acesta

MachineGames, studioul din spatele titlului așteptat cu nerăbdare, Indiana Jones, va prezenta jocul într-un eveniment Xbox Developer_Direct pe 18 ianuarie. Așteptările includ primul trailer de joc și detalii proaspete oferite de echipa MachineGames. Surse apropiate proiectului au dezvăluit că jocul ar putea fi lansat chiar în cursul anului 2024, făcând din acest an unul extrem de aglomerat pentru Xbox.

Anunțat acum trei ani, Indiana Jones a fost privit ca unul dintre cele mai mari titluri first-party pe care Xbox le are în dezvoltare. Cu dezvăluirea iminentă, fanii sunt nerăbdători să vadă ce pregătește MachineGames pentru această aventură.

În urma anunțului din 2021, Bethesda a menționat că jocul se afla în stadiile incipiente ale producției, sugerând o lansare îndepărtată. Cu toate acestea, informațiile actuale indică faptul că dezvoltarea jocului a avansat mai rapid decât se aștepta inițial, pregătind terenul pentru o posibilă lansare în 2024.

Dacă aceste surse se confirmă, 2024 va fi un an plin pentru Xbox, cu titluri precum Senua’s Saga: Hellblade 2, Avowed, Towerborne, Microsoft Flight Simulator 2024 și Ara: Istorie nespusă așteptate să fie lansate în același interval de timp. Xbox Developer_Direct va furniza și actualizări pentru alte titluri anticipate, cum ar fi Senua’s Saga: Hellblade 2, Avowed și Ara: History Untold.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *