Știri

Indiana Jones and the Great Circle se va lansa în acest an

MachineGames a dezvăluit în cele din urmă detalii semnificative despre mult-așteptatul său titlu de acțiune-aventură, confirmând numele jocului drept Indiana Jones and the Great Circle. Aflat între evenimentele din Raiders of the Lost Ark și The Last Crusade, jocul promite o experiență captivantă cu elemente atât la persoana întâi, cât și la persoana a treia.

Harrison Ford servește drept sursă de inspirație pentru caracterul Indy, iar trailerul prezentat în timpul expoziției dezvăluie diverse medii, de la ruinele templului la bazele naziste și de la păduri dense până la deșerturi aride. Alături de Indy, jucătorii vor interacționa cu personaje cheie precum Gina și antagonista Emmerich Voss.

Jocul se axează în principal pe o experiență la persoana întâi, cu secvențe periodice la persoana a treia în timpul scenei cinematografice și a navigării în mediu. Indy folosește iconicul său bici într-o varietate de moduri, de la distrageri în timpul stealth până la instrument de traversare și armă în luptă.

Explozia mediilor diverse este subliniată, iar jucătorii vor călători de la Vatican la deșertul Egiptului și multe altele în timpul aventurii lor. Puzzle-urile vor juca un rol crucial, iar jucătorii vor fi recompensați pentru curiozitatea lor cu puzzle-uri opționale și ascunse.

Cu accentul pus pe explorare și rezolvarea de puzzle-uri, Indiana Jones and the Great Circle promite să ofere o experiență autentică în universul Indy. Lansarea jocului este prevăzută pentru acest an, fără a se specifica o dată exactă. Disponibil pentru Xbox Series X/S și PC, jocul se anunță a fi o călătorie captivantă în lumea arheologului celebru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *