Zvonuri

Indiana Jones and the Great Circle, joc exclusiv Xbox, poate sosi și pe PlayStation 5, alături de Starfield, Hi-Fi Rush și Sea of Thieves

În urma actualizării strategiei Microsoft de a aduce jocuri exclusive Xbox pe alte platforme, inclusiv Nintendo Switch, se pare că Indiana Jones și Great Circle de la Bethesda și MachineGames ar putea ajunge și pe PlayStation 5. Rapoartele indică o „dezbatere intensă la nivel intern” în privința lansării unor titluri exclusive Xbox pe alte console.

Programat inițial să fie o exclusivitate Xbox, Indiana Jones și Great Circle ar putea fi lansat pe PS5 la un moment dat după debutul său pe Xbox și PC, potrivit surselor. Această mutare face parte dintr-un nou plan al Microsoft de a aduce unele jocuri pe alte platforme, extinzând astfel accesul la aceste titluri.

Starfield este un alt titlu notabil care ar putea primi o lansare pe PS5 în viitorul apropiat, alături de Hi-Fi Rush și Sea of Thieves. Cu toate acestea, CEO-ul Xbox, Phil Spencer, a subliniat că nu intenționează să aducă Game Pass pe alte platforme precum PS5 sau Switch în decembrie. Schimbările din strategia Microsoft par să fie semnificative, iar viitorul poate aduce mai multe titluri Xbox pe diverse console.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *