Știri

Incident șocant la majorul CS2 din Copenhaga: un spectator a dat buzna pe scenă și a distrus trofeul, făcându-l bucăți

În timpul PGL Major Copenhaga, un incident neașteptat a avut loc pe scenă când un spectator s-a grăbit spre trofeu, determinând un eveniment tensionat și reacții puternice din partea comunității de jocuri.

Un site de jocuri de noroc skin a atras atenția asupra sa asumându-și responsabilitatea pentru incidentul care a avut loc la PGL Major Copenhaga. În videoclipurile virale postate pe rețelele de socializare, un bărbat poate fi văzut alergând pe o pasarelă ridicată spre scena principală, unde trofeul se afla pe un piedestal în fața jucătorilor. După ce a ajuns pe scenă, individul și-a ridicat brațele ca și cum ar fi sărbătorit îndeplinirea scopului său. Cu toate acestea, grupul de personal de securitate aparent l-a reținut, provocând o prăbușire cu el în standul de trofee. Trofeul a căzut peste ei, făcându-se bucăți.

Site-ul de jocuri de noroc skin Counter-Strike, CSGOEmpire, a afirmat că a orchestrat această cascadorie, iar fondatorul său, cunoscut sub numele de Monarch, a confirmat acest lucru în urma incidentului. Monarch a justificat gestul ca fiind un protest împotriva presupuselor „escrocherii” ale CSGORoll, aducând acuzații într-o postare pe blog.

Reacțiile la incident nu au întârziat să apară, cu PGL Major Copenhaga anunțând că va depune plângere împotriva perturbatorilor și că va asigura siguranța tuturor participanților. În plus, unele echipe, precum Esports Sinners Esports, au declarat că se vor retrage din viitoarele turnee găzduite de CSGOEmpire, exprimându-și dezamăgirea și frustrarea față de eveniment.

În timp ce astfel de incidente nu sunt neobișnuite în lumea evenimentelor de jocuri, ele continuă să ridice întrebări despre securitatea și gestionarea situațiilor tensionate în astfel de medii.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *