Știri

Încearcă gratuit Skull and Bones între 30 mai și 6 iunie

Ubisoft Singapore a anunțat o nouă probă gratuită pentru mult așteptatul joc Skull and Bones, care va fi disponibilă în perioada 30 mai – 6 iunie. Jucătorii de pe toate platformele pot preîncărca jocul începând de astăzi, la ora 9:00 PT, și vor avea oportunitatea de a experimenta titlul fără costuri.

Sezonul 2 al jocului, intitulat „Chorus of Havoc”, începe astăzi și introduce Gemenii Hubac, doi lorzi ai mării care aduc haos și conflict în rândul piraților. Această perioadă de încercare gratuită este o ocazie excelentă pentru jucători să exploreze noile caracteristici și să se implice în bătăliile navale epice oferite de acest sezon.

Skull and Bones suportă transferul progresului în joc, astfel încât cei care decid să achiziționeze jocul după perioada de încercare pot continua aventura de unde au rămas. Aceasta este o oportunitate perfectă pentru pasionații de jocuri de acțiune și strategie navală să testeze titlul și să vadă dacă este potrivit pentru ei.

Disponibil pentru Xbox Series X/S, PS5 și PC, Skull and Bones a avut parte de ani de întârzieri și un buget considerabil, însă în ciuda acestor provocări, Ubisoft raportează o implicare semnificativă din partea jucătorilor. Deși se zvonește că la lansare jocul a avut mai puțin de un milion de jucători, compania susține că a experimentat a doua cea mai mare implicare din istorie.

Pentru mai multe detalii și pentru a preîncărca jocul, vizitați site-ul oficial al jocului și asigurați-vă că sunteți gata pentru lansarea sezonului 2 și săptămâna gratuită de joc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *