Știri

Imprimă sigla Xbox pe pâinea ta cu noul Xbox Toaster

Microsoft lansează un nou produs în gama sa de accesorii Xbox: toaster-ul Xbox Series S. După succesul mini-frigiderului Xbox, acest toaster este conceput pentru a oferi utilizatorilor “Experiența optimă a carbohidraților”. Cu un design care imită aspectul Xbox Series S și sigla Xbox sphere imprimată pe pâine, acesta promite să fie “următoarea generație de consolă de prăjire”.

Toaster-ul dispune de o funcție de “selector de nuanță”, permițând utilizatorilor să-și prăjească pâinea la nivelul dorit. Cu mai multe profile, membrii familiei pot personaliza nivelurile de prăjire fără a schimba setările de fiecare dată. Un “cronometru invers” indică momentul când pâinea este gata.

Microsoft evidențiază o “funcție anti-blocare” pentru a evita situațiile periculoase și o tavă detașabilă pentru firimituri, facilitând curățarea. Cu dimensiuni de 15″ lățime, 7,6″ înălțime și 4,6″ adâncime, este un aparat practic și nu ocupă prea mult spațiu.

Toaster-ul Xbox este disponibil la Walmart la prețul de 40 USD. După lansarea mini-frigiderului, fanii speră că acest produs va oferi o experiență culinară îmbunătățită, continuând trendul amuzant al accesorilor Xbox inspirate de comunitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *