Știri

Illaoi, preoteasa Kraken, se alătură listei 2XKO, aducând tentaculele în arenă

Riot Games a dezvăluit o nouă adăugare la lista jocului lor de luptă, 2XKO: Illaoi, Preoteasa Kraken. Într-un trailer recent, ne este prezentată profundimea și abilitățile acestei luptătoare, care folosește tentaculele pentru a-și controla adversarii și pentru a-și impune prezența pe câmpul de luptă.

Caroline Montano, designer de joc la Riot Games, descrie Illaoi ca fiind un personaj axat pe copleșirea adversarilor prin aplicarea unei presiuni constante cu mișcări și combo-uri cu daune mari. Cu ajutorul tentaculelor ei, Illaoi poate bloca mișcările adversarilor și poate declanșa atacuri devastatoare atunci când găsește o deschidere în apărarea lor.

Mecanica de bază a lui Illaoi se învârte în jurul invocării și activării tentaculelor spirituale prin utilizarea specialităților sale S2, în timp ce S1 declanșează atacuri ulterioare de către aceste tentacule. Este important de menționat că, în ciuda folosirii tentaculelor, Illaoi nu este concepută să fie un personaj marionetă.

Illaoi va fi disponibilă pentru jucători în versiunea inițială a 2XKO, care va fi lansată la Evo 2024. Jocul este programat să fie lansat în 2025 și va fi disponibil pentru PC, PS5 și Xbox Series X/S.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *