Știri

Ikea angajează pentru magazinul său virtual din Roblox

Dacă nu ai un magazin Ikea în apropiere, avem o veste bună pentru tine: retailerul de mobilier aduce farmecul său caracteristic pe platforma Roblox. Ikea lansează o experiență virtuală denumită „The Co-Worker Game”, care va simula experiența de a lucra într-unul din magazinele sale fizice. Mai mult, compania va angaja lucrători pentru roluri plătite în acest univers virtual, începând din luna iunie.

Pentru a lucra la acest Ikea virtual, candidații trebuie să fie rezidenți în Marea Britanie sau Irlanda și să aibă cel puțin 18 ani. Salariul oferit este de 13,15 GBP pe oră, reflectând tariful standard pentru un angajat Ikea din Londra. Procesul de aplicare pentru aceste roluri a început pe 3 iunie și se va încheia pe 16 iunie. Anunțul menționează că acesta este primul caz de muncă plătită de la un brand major pe platforma Roblox.

Magazinul virtual Ikea se va lansa oficial pe 24 iunie, oferind jucătorilor posibilitatea de a explora și de a redecoră showroom-urile Ikea. În timpul explorării, aceștia vor putea savura faimoasele chifteluțe suedeze la piața alimentară și la bistro-ul virtual. Jucătorii vor putea, de asemenea, să câștige produse cosmetice exclusive pe tema Ikea și alte conținuturi generate de utilizatori.

În alte știri legate de Roblox, șeful studioului, Stefano Corazza, a declarat recent că majoritatea celor care fac bani pe platformă au 18 ani sau mai mult. El a menționat, de asemenea, că compania a angajat dezvoltatori adolescenți cu milioane de jucători pe conținutul lor, subliniind că aceștia nu s-au simțit „exploatați”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *