Știri

HYPERCHARGE: Unboxed se lansează pe 31 mai pentru Xbox Series X/S, Xbox One

Shooterul Digital Cybercherries HYPERCHARGE: Unboxed, care a impresionat cu decorul și imaginile sale unice, primește în sfârșit o dată de lansare pe platforma Xbox. Jocul va fi disponibil începând cu 31 mai pentru Xbox Series X/S și Xbox One, la un preț de 29,99 USD. Iată trailerul anunțului.

HYPERCHARGE: Unboxed este un shooter la persoana a treia și la persoana întâi, cu un cadru inspirat din Toy Story și Small Soldiers, în care jucătorii se luptă ca figuri de acțiune în setările din lumea reală. Jocul oferă o campanie de poveste, cu misiuni axate pe eliminarea unor valuri de inamici și suport pentru joc cooperativ online sau ecran divizat local pentru până la patru jucători. De asemenea, puteți personaliza personajele cu diferite skin-uri, ambalaje, capete, arme și multe altele.

Pe lângă acest lucru, jocul include și moduri PvP pentru până la opt jucători și suport pentru joc încrucișat cu versiunea pentru PC. În legătură cu lansarea pe Xbox, directorul de gameplay creativ și marketing, Joe Henson, a declarat într-un comunicat de presă: „HYPERCHARGE: Unboxed este căsătoria perfectă între farmecul nostalgic și designul contemporan al shooterelor.

„Este o scrisoare de dragoste pentru copilăria noastră, în care ne bucuram să spargem figurinele de acțiune și să creăm bătălii epice în imaginația noastră – abia acum putem realiza acea viziune într-o lume 3D complet interactivă. Indiferent dacă joci solo sau vrei să te conectezi cu prietenii, HYPERCHARGE: Unboxed oferă exact energia anilor 90!”

HYPERCHARGE: Unboxed este deja disponibil pentru Nintendo Switch și PC, primind un rating „Foarte pozitiv” pe Steam, cu 91% recenzii pozitive. Rămâneți conectați pentru mai multe detalii în timp ce se apropie data lansării.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *