Trailere

Hyper Light Breaker – lupta și explorarea au fost prezentate

Hyper Light Breaker, dezvoltat de Heart Machine, oferă jucătorilor o experiență intensă de luptă și explorare. Jocul se concentrează pe misiunea jucătorilor de a învinge Regele Abyss, fiind necesar să explorezi diverse biomuri și să învingi șefii pentru a activa balizele.

Lupta este punctul central al jocului, iar jucătorii pot comuta între armele corp la corp și cele la distanță în timpul confruntărilor cu inamicii. Există o varietate de inamici, inclusiv cei cu rază lungă de acțiune și cei care atacă de aproape, ceea ce necesită adaptabilitate din partea jucătorilor.

Pe lângă modul de luptă tradițional, jocul oferă și două tipuri de liniuțe, fiecare cu funcții unice. Prima liniuță este mai potrivită pentru evaziune, în timp ce a doua este ideală pentru atacarea agresivă a inamicilor.

Hyper Light Breaker promite o experiență captivantă, cu un design orientat spre luptă în zone închise, similar cu Hyper Light Drifter. Jocul urmează să intre în acces anticipat pe PC în această vară, iar detalii suplimentare despre conținutul său vor fi dezvăluite în curând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *