Știri

Humanity va fi lansat pe Xbox și Windows Store pe 30 mai

THA Limited și Enhance aduc unul dintre cele mai bizare, dar captivante titluri de puzzle din ultimii ani, „Humanity”, pe consolele Xbox și pe PC prin Magazinul Windows. Lansat anterior pentru PlayStation și PC prin Steam, acest apreciat titlu de acțiune și puzzle va fi disponibil și pe Xbox Series X/S și Xbox One începând cu data de 30 mai. De asemenea, „Humanity” va fi inclus în catalogul Game Pass atât pentru PC, cât și pentru Xbox, oferind oportunitatea jucătorilor de a explora această experiență fascinantă fără costuri suplimentare.

În „Humanity”, jucătorii preiau controlul unui Shiba Inu asemănător zeului, capabil să manipuleze masele umane fără minte și fără chip. Jocul impune jucătorilor să ghideze oceanele umanității prin cursuri de puzzle din ce în ce mai complexe, oferind și un mod de editor de nivel pentru a împărtăși creațiile online.

Recenzând jocul, noi i-am acordat un impresionant scor de 9/10, subliniind că „Humanity” oferă o experiență excelentă de puzzle într-un cadru ciudat și unic. Jocul crește constant în complexitate și provocare, aducând moduri noi și creative care ar trebui experimentate de toți fanii genului.

Așadar, pregătește-te să explorezi lumea fascinantă și complexă a „Humanity” pe Xbox și PC începând cu data de 30 mai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *