Știri

Housemarque face recrutări pentru un joc de acțiune AAA construit pe Unreal Engine

Housemarque, studioul finlandez cunoscut pentru jocurile sale de acțiune intense ca Returnal, recrutează pentru un nou joc de acțiune AAA. O listă de locuri de muncă pentru postul de Senior Game Designer publicată recent pe LinkedIn arată că noul joc va fi construit pe Unreal Engine și va necesita experiență în designul de nivel, designul inamicului și designul șefului.

Această nouă recrutare oferă indicii despre următorul proiect al Housemarque, despre care s-a dezvăluit anterior că va fi un alt IP nou. În noiembrie 2022, regizorul Returnal, Harry Krueger, a anunțat că părăsește studioul după aproape 15 ani.

Deși detaliile oficiale despre jocul încă nu au fost anunțate, recrutarea sugerează că Housemarque se angajează să creeze o altă experiență de acțiune de înaltă calitate pentru jucătorii PlayStation. Utilizarea Unreal Engine ar putea indica, de asemenea, că jocul va fi mai ambițios din punct de vedere tehnic decât titlurile anterioare ale studioului.

Fanii Housemarque vor fi cu siguranță entuziasmați să afle mai multe despre noul joc de acțiune AAA al studioului. Cu succesul critic și comercial al Returnal, așteptările sunt mari pentru următorul proiect al echipei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *