Lansări

House Flipper 2 se lansează pe Xbox și PS5

Frozen District aduce House Flipper 2 pe consolele Xbox și PlayStation, oferind o experiență captivantă de renovare pentru fanii de pe platformele de jocuri. După succesul său pe PC în decembrie anul trecut, jocul debutează acum pe Xbox Series X|S și PlayStation 5, completat cu cele mai recente patch-uri și adăugiri din actualizările Spring și Floor is Lava. Această versiune pentru console este disponibilă la prețul de 39,99 USD / 39,99 EUR.

Pentru cei pasionați, există și ediții exclusive disponibile pentru House Flipper 2:

Ediția de colecție limitată: O versiune de colecție limitată a jocului este disponibilă de la Merge Games pentru PS5 și Xbox X|S.
Coloana sonoră pe vinil: Black Screen Records oferă o ediție fizică a coloanei sonore a jocului pe vinil.
Pad unic pentru PS5: Aimcontrollers aduce un pad de colecție special pentru PlayStation 5.
Ce aduce nou această versiune pentru console a House Flipper 2?

Obiecte noi: De la gresie elegantă și perdele frumoase până la șeminee realiste, această versiune aduce o gamă variată de obiecte noi.
Mecanici îmbunătățite: Datorită actualizării recente de primăvară, acum puteți îmbunătăți experiența de joc prin întinerirea personajului prin somn și vânzarea directă a scărilor și acoperișurilor.
Adiții interesante: Vei întâlni 4 cumpărători noi, fiecare cu preferințe și cerințe unice, vei explora o casă nouă pentru achiziție și vei efectua o misiune de renovare pentru Nico și Carol.
Pentru cei dornici să-și exprime creativitatea, modul Sandbox oferă o platformă fără limite. Proiectați, construiți și împărtășiți-vă creațiile în acest mediu liber, unde puteți crea și explora fără constrângeri. Centrul de conținut pentru comunitate House Flipper 2 este locul perfect pentru a găsi și a împărtăși creații, de la misiuni create de utilizatori la replicarea structurilor din lumea reală sau din filmele preferate.

Cu House Flipper 2 pe Xbox și PS5, pasionații de renovări vor avea parte de ore întregi de distracție și creativitate într-o experiență de joc captivantă și interactivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *