Știri

House Flipper 2 amână lansarea pe console pentru 10 aprilie

Dezvoltatorul jocului House Flipper 2 a anunțat amânarea lansării versiunilor pentru PlayStation 5 și Xbox Series X/S, oferind un nou termen pentru disponibilitatea acestora pe 10 aprilie. Inițial programate pentru lansare în martie, porturile pentru console vor fi amânate pentru a asigura o experiență de joc optimizată.

House Flipper 2, continuarea popularului simulator de clădiri, a fost lansat pe PC în decembrie anul trecut, oferind o serie de îmbunătățiri față de predecesorul său. Cu toate acestea, lansarea pe PS5 și Xbox Series X/S, care trebuia să aibă loc pe 21 martie, a fost întârziată pentru a permite dezvoltatorilor să optimizeze jocul și să alinieze versiunile pentru console cu cea de pe PC.

Frozen District, studioul responsabil pentru dezvoltarea jocului, a explicat că procesul de certificare pentru versiunile pentru console a durat mai mult decât se anticipase inițial, aceasta fiind o problemă întâlnită în industrie. Amânarea va permite echipelor de dezvoltare să se asigure că toate versiunile jocului oferă aceeași experiență de joc de înaltă calitate.

În timp ce amânarea poate fi dezamăgitoare pentru fanii care așteptau cu nerăbdare lansarea pe console, Frozen District asigură că aceasta va permite ajustări suplimentare și optimizări pentru a asigura că jocul oferă cea mai bună experiență posibilă. În plus, recenta actualizare de primăvară aduce modificări semnificative în modul Sandbox al jocului, oferind jucătorilor o libertate creativă sporită în construirea caselor.

Cu toate că amânarea poate afecta planurile viitoare ale studioului, inclusiv lansarea unei actualizări gratuite de conținut pentru jocul original House Flipper, aceasta reflectă angajamentul dezvoltatorilor pentru a livra un produs de calitate și pentru a asigura că toate versiunile jocului sunt pe deplin optimizate și pregătite pentru lansare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *