Trailere

Hotel Architect dezvăluie gameplay-ul și anunță accesul anticipat

Wired Productions și Pathos Interactive au anunțat cu mândrie că Hotel Architect va intra în Early Access în 2024, iar prima dezvăluire a gameplay-ului a fost făcută în timpul evenimentului Wired Direct ’24. Acest joc de construcție și management hotelier va oferi jucătorilor posibilitatea de a-și construi propriul hotel de vis și de a deveni adevărați magnati ai ospitalității.

Hotel Architect va oferi o varietate de zone unice, permițând jucătorilor să devină experți în construcții și guru ai ospitalității. Aceștia vor putea să creeze hoteluri de la zero sau să renoveze loturi dărăpănate, proiectând fiecare cameră cu grijă și încercând să mențină personalul fericit și construcția în mișcare.

Pentru a fi parte din călătoria de dezvoltare a jocului și pentru a contribui la modelarea acestuia înainte de lansare, jucătorii sunt invitați să se alăture Discordului oficial al Hotel Architect.

Leo Zullo, directorul general al Wired Productions, a subliniat plăcerea lucrului cu echipa Pathos și a încurajat comunitatea să se alăture și să contribuie la modelarea jocului în continuare.

Accel Sjöström, CEO și co-fondator al Pathos Interactive, a exprimat entuziasmul său pentru dezvăluirea gameplay-ului și a asigurat că echipa sa va continua să aducă îmbunătățiri și extinderi jocului, lucrând împreună cu comunitatea de jucători.

Accesul anticipat pentru Hotel Architect va fi disponibil în curând pe platforma Steam, iar jucătorii pot acum să adauge jocul pe lista lor de dorințe. Pentru mai multe informații și actualizări, vizitați site-ul oficial al Hotel Architect și alăturați-vă Discordului oficial și urmăriți Hotel Architect pe Twitter pentru cele mai recente anunțuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *