Trailere

Hot Wheels Unleashed 2 – Turbocharged: pachetul de expansiune made in Italy aduce emoția curselor pe aleile italiene

Hot Wheels Unleashed™ 2 – Turbocharged își extinde universul de curse cu noul pachet de expansiune Made in Italy, oferind jucătorilor o experiență plină de nostalgie și aventură pe aleile pitorești ale Italiei. Dezvoltat de Milestone, cu sediul în Milano, acest pachet aduce o combinație perfectă de vehicule italiene iconice și un decor autentic care capturează farmecul unei călătorii pe coasta italiană.

Jucătorii vor avea oportunitatea de a conduce patru dintre cele mai renumite vehicule italiene, inclusiv Alfa Romeo 155 V6 TI și Lancia 037, aducând un plus de excitare în lumea curselor. De la emoțiile vitezei la sentimentul romantic al unui Fiat 500D. Modificado și la istoria Vespa 90 SS Super Sprint (1966), acest pachet aduce diversitate și autenticitate.

Decorul nou-nouț al unui mic sat de coastă italian este cu adevărat captivant, cu străzi înguste, clădiri pitorești și elemente de arhitectură autentice. Explorând acest mediu vibrant, jucătorii vor descoperi colțurile ascunse ale orașului, de la restaurante și magazine până la turnul clopotniță al bisericii.

Pachetul de expansiune Made in Italy este disponibil acum pe toate platformele majore de jocuri și poate fi achiziționat separat sau ca parte din Hot Wheels Unleashed™ 2 – Turbocharged Deluxe Edition și Legendary Edition, precum și din Season Pass Vol. 1.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *