Lansări Trailere

Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged este disponibil acum pe PC și pe console

Dezvoltatorul Milestone a anunțat lansarea jocului de curse arcade “Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged,” disponibil acum pe mai multe platforme, inclusiv PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S și Nintendo Switch. Cu ocazia lansării, a fost publicat un trailer de lansare care evidențiază noutățile aduse de joc.

“Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged” aduce o serie de îmbunătățiri față de predecesorul său, inclusiv peste 130 de vehicule noi, cum ar fi ATV-uri, motociclete și alte tipuri de vehicule. Jocul include, de asemenea, cinci medii de curse noi, cum ar fi o sală de jocuri, o curte din spate renovată, un teren de mini golf în stil Vestul Sălbatic, un muzeu al dinozaurilor și o benzinărie cu restaurant.

Participarea la curse permite jucătorilor să câștige puncte de abilități, pe care le pot investi într-un nou arbore de abilități, oferind opțiuni pentru îmbunătățirea capacităților de amplificare, manevrare sau abilitatea de a trece peste obstacole. Jocul aduce, de asemenea, noi mecanici de joc, precum sărituri simple și duble, și o abilitate de liniuță laterală.

Milestone are planificat să lanseze în viitor conținut suplimentar pentru “Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged,” inclusiv noi vehicule și medii de curse. Aceste adiții au fost detaliate într-un plan publicat în septembrie.

Pentru a afla mai multe detalii despre joc, puteți consulta recenzia acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *