Trailere

Hot Wheels Unleashed 2: trailerul dezvăluie tipurile și nivelurile de vehicule

Milestone a împărtășit detalii entuziasmante despre viitorul joc Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged înainte de lansarea sa pe 19 octombrie. Trailerul oficial de joc a fost lansat, oferind jucătorilor o privire captivantă asupra tipurilor și nivelurilor de vehicule disponibile în acest nou titlu.

În cadrul jocului, jucătorii vor avea acces la o colecție impresionantă de 130 de vehicule din franciza Hot Wheels. Două clase noi de vehicule, Vehicule All Terrain și Motociclete, au fost adăugate pentru a aduce varietate și provocare în gameplay. Fiecare clasă de vehicule oferă o experiență unică, de exemplu, clasa Rocket se concentrează pe viteză și accelerație directă, în timp ce clasa Drifter se descurcă mai bine în viraje și derapaje controlate.

Pentru a adăuga și mai multă acțiune pe pistă, jocul introduce două abilități noi: Jumping și Lateral Dash. Abilitatea de săritură permite vehiculelor să execute salturi spectaculoase peste obstacole și să evite pericolele, în timp ce Lateral Dash oferă o forță brută pentru a se ciocni cu alte vehicule și a le scoate de pe pistă. Aceste abilități adaugă o dimensiune strategică și oportunități de gameplay interesante.

Pe lângă diversitatea vehiculelor și abilităților, jocul oferă și o varietate de medii captivante în care jucătorii vor putea concura. De la un Backyard plin de obstacole până la un Mini Golf Course cu tematică Wild West, de la un Museum plin de comori până la o Benzinărie plină de acțiune și un Arcade cu tranziții între interior și exterior, fiecare mediu aduce propriile provocări și surprize.

Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged introduce, de asemenea, un nou sistem de abilități care permite jucătorilor să îmbunătățească performanța vehiculelor. Prin acumularea de puncte de abilitate, jucătorii pot debloca și investi în trei arbori de abilități, îmbunătățind aspecte precum creșterea, manevrabilitatea și multe altele. Cu acest nou sistem, jucătorii pot personaliza și adapta vehiculele pentru a se potrivi stilului lor de joc.

În plus, jocul oferă și un editor de personalizare robust, inclusiv Editorul Livery pentru a crea designuri unice pentru vehicule și un nou Editor de autocolante pentru a adăuga și partaja diferite modele și forme.

Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged se va lansa pe 19 octombrie și va fi disponibil pentru Xbox One, PS4, PS5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch și PC. Fanii francizei Hot Wheels și iubitorii de jocuri de curse vor putea experimenta o aventură palpitantă și plină de adrenalină în acest nou titlu. Urmează să aflăm mai multe detalii în lunile următoare, iar până atunci putem anticipa cu nerăbdare această nouă experiență de joc spectaculoasă.