Știri

Horror Infestation 88 anunță: “Mickey Mouse trebuie exterminat!” în noul joc de supraviețuire

Începând cu 1 ianuarie 2024, cea mai veche versiune a îndrăgitului personaj Mickey Mouse, Steamboat Willie din 1928, a intrat în domeniul public. Odată cu acest eveniment, dezvoltatorul de jocuri Nightmare Forge Games a dezvăluit un proiect înfricoșător intitulat “Infestation 88”. Acest joc episodic de groază de supraviețuire în cooperare pentru 1-4 jucători se desfășoară în 1988 și îi plasează pe jucători în rolul unor exterminatori chemați să elimine versiuni întortocheate ale personajelor clasice și ale legendelor urbane.

Unul dintre aceste personaje este chiar Mickey Mouse, care, odată devenit disponibil în domeniul public, primește o interpretare înfricoșătoare în cadrul jocului. Infestation 88 promite o experiență de joc captivantă, cu locații unice și mistere de dezvăluit în fiecare zonă, inclusiv modul în care a început fiecare infestare. Jucătorii sunt încurajați să găsească sursa infestării “cu orice preț”.

Jocul oferă lobby-uri private și publice, chat vocal standard și bazat pe proximitate pentru o colaborare eficientă între jucători. Cu elemente randomizate, Nightmare Forge promite o rejucabilitate crescută, iar progresul în joc va debloca experiență, skin-uri, avantaje și alte elemente interesante. De asemenea, Infestation 88 acceptă Nvidia DLSS pentru o experiență vizuală uimitoare fără a sacrifica rata de cadre. Lansarea jocului este programată pentru mai târziu în acest an pe platforma Steam, ca titlu Early Access. Cu toate acestea, este de așteptat ca impactul proiectelor legate de Mickey Mouse în domeniul public să genereze un interes deosebit în jurul Infestation 88 și a altor creații inspirate de această oportunitate nouă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *