Știri

Horizon Zero Dawn va părăsi PS Plus Extra în curând

Într-o veste dezamăgitoare pentru abonații PS Plus Extra, unul dintre cele mai bune jocuri exclusive pentru consola PlayStation 4 se pregătește să părăsească serviciul. Horizon Zero Dawn va fi eliminat din PS Plus Extra începând cu data de 21 mai, alături de alte 25 de jocuri.

Jocurile din gama PS Plus Extra sunt rotate periodic, oferind abonaților mereu ceva nou de jucat. Chiar dacă nu s-au dezvăluit încă jocurile noi pentru luna mai 2024, se știe că Horizon Zero Dawn va face parte din lista celor care vor pleca.

Horizon Zero Dawn este recunoscut ca unul dintre cele mai bune jocuri exclusive pentru PS4, fiind apreciat pentru grafica sa impresionantă, poveste captivantă și conceptul inovator al roboților asemănători dinozaurilor. Deși motivele exacte pentru eliminarea sa din PS Plus Extra nu sunt clare, este evident că abonații care doresc să continue să se bucure de acest titlu vor trebui să-l achiziționeze separat după data de 21 mai.

Este demn de menționat că, în ciuda eliminării Horizon Zero Dawn din PS Plus Extra, continuarea sa, Horizon Forbidden West, rămâne disponibilă în serviciu la momentul actual. Cu toate acestea, este posibil ca și acest titlu să fie eliminat în viitor, așa că fanii ar trebui să fie conștienți de această posibilitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *