Știri

Horizon Forbidden West va aduce performanțe îmbunătățite pe PC cu Nvidia DLSS 3

Guerrilla Games și Nvidia au dezvăluit că versiunea PC a jocului de acțiune/aventură în lume deschisă, Horizon Forbidden West, va oferi suport pentru tehnologia avansată Nvidia DLSS 3. Anunțul a fost făcut printr-un nou trailer, evidențiind beneficiile acestei tehnologii, alături de Nvidia Reflex și DLAA.

Așteptată cu nerăbdare, versiunea pentru PC a Horizon Forbidden West va fi lansată ca ediție completă, cuprinzând jocul de bază și DLC-ul Burning Shores. Această versiune a fost deja disponibilă pe PS5 din octombrie și urmează să ajungă pe platformele PC prin intermediul Steam și Epic Games Store în 2024.

Dezvoltată de Nixxes Software, această versiune PC este pregătită să exploateze tehnologiile avansate ale Nvidia, inclusiv DLSS 3, ceea ce va contribui la îmbunătățirea calității vizuale și a performanțelor. Așteptările sunt ridicate, iar fanii vor beneficia de un pachet complet, inclusiv conținut adițional sub forma DLC-ului Burning Shores, costume și arme noi.

Întrucât Horizon Forbidden West a fost adaptat anterior pentru platforma PC, este de așteptat să ofere suport pentru hardware îmbunătățit și să aducă caracteristici precum compatibilitatea cu monitoarele ultrawide. Pentru pasionații de gaming pe PC, această lansare promite o experiență vizuală și de joc îmbunătățită, consolidând succesul jocului și pe această platformă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *