Știri

Horizon Forbidden West Complete Edition vine pe PC pe 21 martie

Sony a anunțat că Horizon Forbidden West Complete Edition va fi lansată pe PC la data de 21 martie la un preț de 59,99 USD. Portarea pentru PC este dezvoltată de Nixxes Software și Guerrilla Games, și precomenzile sunt deja disponibile.

Complete Edition include atât jocul de bază, cât și expansiunea Burning Shores. Cei care precomandă vor primi ținuta Blacktide și Bow, iar cei care conectează conturile Steam și PSN vor avea acces la ținuta Nora Legacy și Spear.

Bonusurile adiționale includ ținutele Carja Behemoth Elite și Nora Thunder Elite, armele Carja Behemoth Short Bow și Nora Thunder Sling, precum și un pachet de resurse conținând muniție, poțiuni și pachete de călătorie. De asemenea, vor fi disponibile o piesă Apex Clawstrider pentru mini-jocul Machine Strike, împreună cu o ipostază și o vopsea exclusivă pentru modul Foto.

Sony va furniza în curând detalii despre cerințele PC-ului. Horizon Forbidden West este inițial disponibil pentru PS4 și PS5, cu expansiunea Burning Shores exclusivă pentru consola de ultimă generație. Pentru recenzii detaliate, puteți consulta recenziile noastre pentru jocul de bază și expansiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *