Știri

Horizon Forbidden West Complete Edition: disponibil pentru preîncărcare pe PC

Nixxes Software a confirmat că Horizon Forbidden West Complete Edition poate fi acum preîncărcată pe PC, dezvăluind în același timp ora de lansare globală. Jocul va fi disponibil pe 21 martie la ora 8:00 PDT pe Steam și Epic Games Store. Această lansare va fi acompaniată de o nevoie de spațiu de instalare de 150 GB și recomandarea de a utiliza o unitate SSD pentru performanțe optime.

Ora de lansare variază în funcție de fusul orar, începând de la 8:00 PDT în Statele Unite, 11:00 EDT, și extinzându-se până la 15:00 GMT pentru locuitorii din Londra. Pentru cei din emisfera estică, ora de lansare va fi în primele ore ale dimineții pe 22 martie, cu ora 0:00 JST pentru Tokyo, 2:00 AM AEDT pentru Sydney și 4:00 AM NZDT pentru Auckland.

Horizon Forbidden West Complete Edition aduce cu sine jocul de bază și expansiunea Burning Shores, oferind suport pentru rate de cadre nelimitate, monitoare ultra-wide, DirectStorage și opțiuni de comenzi complet personalizabile pentru tastatură și mouse. Tehnologii precum Nvidia DLSS 3, AMD FSR și Intel XESS sunt de asemenea integrate, iar jucătorii pot ajusta setările grafice conform preferințelor lor.

Jocul este deja disponibil pentru PlayStation 4 și PlayStation 5, iar acum va fi accesibil și pe PC. Fanii Horizon sunt invitați să exploreze această lume captivantă și să se bucure de experiența completă oferită de Horizon Forbidden West Complete Edition.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *