Lansări

Horizon Chase 2 ia startul pe PlayStation și Xbox astăzi, aducând spiritul arcade al anilor ’90

Horizon Chase 2, pilotul de curse arcade al Epic Games Publishing, este acum disponibil pe platformele PlayStation 4, 5 și Xbox One, Xbox Series. Lansarea este programată pentru azi, începând cu ora 7 AM EST, la un preț de 24,99 USD | EUR, cu o reducere de 20% pentru toate platformele în următoarele două săptămâni.

Această versiune aduce multiplayer online și joc încrucișat între platformele PC și console, extinzând astfel accesibilitatea și opțiunile de joc pentru fanii acestui titlu de curse arcade.

Dezvoltat de AQUIRIS, acum Epic Games Brasil, Horizon Chase 2 își propune să recreeze atmosfera distractivă și palpitantă a jocurilor de curse din anii ’90. Jocul promite o experiență captivantă, cu multiplayer încrucișat, mașini personalizabile și curse și provocări online.

Printre caracteristicile cheie se numără:

Multiplayer încrucișat: Mulțumită serviciilor online Epic, toate modurile de joc pot fi jucate online și offline, permițând jucătorilor să se întâlnească cu alți pasionați de curse indiferent de platforma folosită.

Mașini personalizabile: Jucătorii pot debloca noi articole cosmetice și pot îmbunătăți atributele mașinilor lor în modul World Tour, pentru a-și exprima stilul în curse.

Curse și provocări online: Jucătorii se pot confrunta cu cei mai buni din întreaga lume și își pot testa abilitățile în modul Playground, într-o competiție continuă pentru excelență.

Cu o grafică vibrantă și o coloană sonoră antrenantă de la compozitorul Top Racer Barry Leitch, Horizon Chase 2 aduce o experiență modernă și complet evoluată în lumea curselor arcade.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *