Trailere

Homeworld 3 Advance Access este live, a fost lansat un nou trailer de prezentare generală

Avanpremiera Homeworld 3 este acum disponibilă pentru posesorii Fig Backer Edition și Fleet Command Edition, oferindu-le o șansă de a se bucura de acest joc RTS științifico-fantastic înainte de lansarea sa la nivel mondial pe 13 mai pentru PC.

Blackbird Interactive’s Homeworld 3 se pregătește să fie lansat exclusiv pe PC pe 13 mai, iar cei care dețin Fig Backer Edition sau Fleet Command Edition pot începe să se alăture acțiunii acum. Un nou trailer de prezentare generală a fost, de asemenea, lansat pentru a oferi un preview captivant al experienței pe care o pot aștepta fanii RTS. Iată-l mai jos.

Plasat după evenimentele din Homeworld 2, această continuare îi găsește pe Hiigarans în mijlocul unui război împotriva unei noi amenințări din The Anomaly. Cu o nouă navă-mamă și cu Imogen S’jet în rolul de navigator, jucătorii pornesc într-o călătorie prin sistem, apărând împotriva atacurilor, colectând resurse, construind noi unități și multe altele. Noi unități sunt deblocate pe măsură ce campania progresează, dar puteți și captura nave inamice și le puteți utiliza în beneficiul propriu.

Homeworld 3 aduce și câteva funcții noi în formula clasică, inclusiv mecanici de acoperire și porți abandonate, precum și abilități de navă care pot schimba cursul luptei. De asemenea, include un nou mod similar rogue, War Games, care permite până la trei jucători să coopereze. Pentru mai multe detalii, consultați funcționalitățile noastre.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *