Știri

Holmgard Games anunță lansarea Project L.3.3.T. – un tactical extraction shooter pentru PC

Dezvoltatorul Holmgard Games a dezvăluit astăzi lansarea titlului său de debut, Project L.3.3.T., un shooter tactic hardcore de extracție. Jocul este programat să fie lansat pe PC mai târziu în 2024 și promite o experiență de joc inovatoare, combinând intensitatea gameplay-ului tactic cu caracteristici inovatoare menite să ridice genul la noi culmi.

Project L.3.3.T. este un shooter tactic de extracție PvEvP la persoana întâi, plasând jucătorii în rolul unui mercenar de elită din agenția L.3.3.T. Acesta oferă bătălii cu mize mari atât împotriva NPC-urilor, cât și împotriva jucătorilor rivali, într-o lume transformată de tehnologia extraterestră. Jucătorii vor explora medii ostile, pline de anomalii, riscându-și echipamentul pentru a colecta, asigura și extrage artefacte valoroase. Cu toate acestea, moartea în timpul expediției înseamnă pierderea totală. Printre caracteristicile jocului se numără:

Sistem complet de personalizare a caracterului, permitând jucătorilor să-și modifice aspectul, îmbrăcămintea și echipamentul personajului.
Caracteristici realiste ale armelor, inclusiv manevrare și concepte precum blocaj, supraîncălzire, uzură și uzură, împreună cu un sistem de modificare a componentelor esențiale ale armelor de foc.
Opțiunea de a face echipă cu prietenii sau de a profita de funcția „Mercs for Hire” pentru coechipieri AI.
Aspecte de sănătate și fizice similare jocurilor de rol, inclusiv hidratare, niveluri de energie, pierderi de sânge, fracturi, contuzii, intoxicații și epuizare.
Control total asupra personajului, cu mișcări fluide și schimbări de poziție, precum și posibilitatea de a folosi frânghii și alte elemente de mediu pentru a ajunge în zone inaccesibile.
Holmgard Games planifică lansarea accesului timpuriu la Project L.3.3.T. în a doua jumătate a anului 2024, cu testele de redare alfa și beta închise programate să înceapă din martie 2024. Jucătorii pot precomanda jocul acum pentru a avea acces la aceste teste speciale și pot obține mai multe informații vizitând site-ul oficial al jocului la playl33t.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *