Știri

HITMAN World of Assassination îl aduce pe Sean Bean, pentru misiunea Elusive Target: The Undying

IO Interactive anunță cu entuziasm întoarcerea unuia dintre cei mai prețuiți Elusive Targets din universul HITMAN: The Undying, interpretat de celebrul actor Sean Bean, câștigător al premiului BAFTA. Mark Faba, fost agent MI5 transformat în asasin independent, revine pentru a-și pune la încercare din nou jucătorii, de data aceasta într-o nouă misiune palpitantă.

Misiunea The Undying va fi disponibilă pentru jucătorii HITMAN World of Assassination începând cu 22 martie 2024 și va fi accesibilă atât ca pachet de pornire gratuit pentru noii jucători, cât și ca țintă evazivă pentru cei care sunt deja familiarizați cu lumea jocului. Această oportunitate este disponibilă doar pentru o perioadă limitată.

Sean Bean a devenit rapid unul dintre cei mai îndrăgiți actori ai comunității HITMAN odată cu apariția sa inițială în HITMAN 2. În misiunea The Undying, jucătorii vor fi nevoiți să-l urmărească pe Mark Faba în timp ce acesta încearcă să finalizeze un contract la evenimentul Global Innovation Race, desfășurat pe harta Miami. O provocare ce va testa abilitățile și ingeniozitatea fiecărui jucător.

Pentru noii veniți în universul HITMAN, misiunea The Undying va fi disponibilă gratuit într-un pachet de start. Jucătorii existenți vor putea, de asemenea, să acceseze această misiune ca țintă evazivă, oferindu-le șansa de a debloca recompense speciale.

Pe lângă revenirea lui Sean Bean în rolul lui Mark Faba, IO Interactive dezvăluie și noul Season of Undying al lui HITMAN World of Assassination, care aduce o serie de noi conținuturi și provocări pentru jucători în următoarele luni.

De asemenea, va fi lansat un pachet DLC Undying care va include:

Contractul Arcade The Ouroboros, ce oferă acces permanent la misiunea cu The Undying
Un costum efemer cu plasture pentru ochi
Trei articole exclusive: Kronstadt Mini Flash Robo XOI-2900, Căști surround Kronstadt IOI-1998X, Pen exploziv Kronstadt (Gen 2)
Un set de produse cosmetice pentru Freelancer Safehouse, inspirate din misiunea emblematică Elusive Target.
Fanii vor fi încântați să descopere și noul Season of Undying, care aduce o mulțime de conținuturi noi, printre care Berlin Egg Hunt și cinci noi ținte evazive. De asemenea, jucătorii vor avea ocazia să deblocheze obiecte speciale, cum ar fi piesa Twitch The Purple Streak Duck, urmărind o oră de HITMAN World of Assassination pe Twitch între 22 și 30 martie.

HITMAN World of Assassination este disponibil acum pentru o varietate de platforme, iar pachetul Undying va fi disponibil începând cu 22 martie 2024, la prețul de 4,99 USD/4,99 EUR/3,99 GBP pe fiecare platformă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *