Știri

Hitman: World of Assassination – Conor McGregor devine țintă

Hitman: World of Assassination primește o actualizare interesantă, oferindu-le jucătorilor șansa de a-l elimina pe nimeni altul decât pe Conor McGregor. Luptătorul MMA de renume mondial devine o țintă evazivă cunoscută sub numele de The Disruptor, disponibilă pentru o perioadă limitată de timp între 27 iunie și 29 iulie.

O provocare evazivă:
Jucătorii pot accesa misiunea gratuit timp de patru săptămâni, dar pot opta și pentru achiziționarea pachetului DLC Disruptor la prețul de 4,99 USD. Acest pachet oferă acces permanent la misiune, alături de articole speciale în joc. Misiunea are loc pe insula Sgàil din Hitman 2, unde Agentul 47 trebuie să-l elimine pe The Disruptor înainte ca acesta să-l umilească pe CEO-ul Quantum Leap, Tim Quinn, în ringul de luptă.

O asemănare izbitoare:
Disruptorul este o reprezentare fidelă a lui Conor McGregor, inclusiv tatuajele sale distinctive. Indiferent de opiniile despre McGregor, jucătorii au acum șansa de a-l elimina în moduri creative și satisfăcătoare, specifice seriei Hitman.

Mai multe celebrități:
Deși McGregor nu este prima celebritate care apare în trilogie, este o completare interesantă la lista care include DJ-ul Dimitri Vegas, actorul Sean Bean și Gary Busey.

Viitorul incert:
Fanii Hitman nu vor primi o nouă poveste principală în curând, dar se pot bucura de conținut nou periodic prin misiunile Elusive Target. Deși IO Interactive lucrează la Project 007, un joc James Bond cu o poveste de origine, detaliile și data lansării rămân necunoscute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *