Știri

Hitman dezvăluie foaia de parcurs de conținut pentru aniversarea IOI

Hitman: World of Assassination se pregătește să sărbătorească cea de-a 25-a aniversare a IO Interactive cu o serie de actualizări și conținut nou în luna octombrie a anului 2023. Aceste actualizări includ o versiune remasterizată a jocului Hitman: Blood Money, provocări interesante, noi Elusive Targets și multe altele.

Luna octombrie va începe cu provocarea Faster than Rocco, care îi va testa pe jucători să finalizeze misiunea The Last Yardbird în timp record pentru a debloca costumul Sniper Challenge. Pe 13 octombrie, va apărea un nou Elusive Target numit Bad Boy, care va fi găzduit în nivelul Sapienza. O altă țintă evazivă, The Food Critic, va fi disponibilă pentru eliminare în Bangkok.

La sfârșitul lunii octombrie, se va lansa conținutul aniversar IOI, care include provocări pe mai multe niveluri și un costum Retro Codename 47 inspirat de aspectul low-poli al jocului original din 2000.

De asemenea, în octombrie, jucătorii vor primi un patch care aduce îmbunătățiri ale calității vieții și remedieri de erori. Acest patch va ridica versiunea jocului la 3.170, dar nu s-a anunțat încă o dată exactă pentru lansarea sa.

În plus, fanii jocului vor putea să-l întâlnească pe Alexios „The Drop” Laskardis, un Elusive Target interpretat de celebrul DJ belgian Dimitri Vegas. De asemenea, se va oferi primul Twitch Drop al IOI, costumul Purple Streak Suit, în timpul unui viitor flux live.

Hitman: World of Assassination este disponibil pe PC, PS4, PS5, Switch, Xbox One și Xbox Series X/S și continuă să ofere conținut captivant și actualizări pentru comunitatea sa de jucători.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *