Trailere

Hitman: Blood Money — Reprisal se lansează pe Nintendo Switch pe 25 ianuarie

Feral Interactive a anunțat o dată de lansare pe 25 ianuarie pentru Hitman: Blood Money — Reprisal pe Nintendo Switch, iar precomenzile sunt acum live pe Nintendo eShop împreună cu o reducere bonus de 15%*.

Represalia va aduce clasicul Hitman: Blood Money pe Nintendo Switch, complet cu o schemă de control actualizată și noi opțiuni de joc care îmbunătățesc experiența jucătorilor moderni.

Luând rolul infamului ucigaș cu contract Agent 47 în douăsprezece misiuni sandbox extrem de rejucabile, jucătorii Nintendo Switch vor executa planuri ingenioase cu o varietate de arme, deghizări și obiecte ocazionale contondente pentru a realiza lovituri perfecte. Încărcat cu noi funcții opționale, cum ar fi modul Instinct și un sistem de avertismente care oferă o imagine cuprinzătoare asupra lumii jocului, Hitman: Blood Money — Reprisal oferă o experiență rafinată atât pentru veterani, cât și pentru nou-veniți în serie.

Un nou trailer care arată modul de joc Nintendo Switch este vizualizat aici.

Deveniți cel mai bun profesionist în Hitman: Blood Money — Reprisal, care va veni pe Nintendo Switch joi, 25 ianuarie, exclusiv prin Nintendo eShop. Precomenzile sunt disponibile acum cu o reducere bonus de 15%* la prețul integral de 29,99 USD / 19,99 GBP / 24,99 EUR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *