Lansări Trailere

Hitman: Blood Money – Reprisal se lansează pe iOS și Android pe 30 noiembrie

Feral Interactive a anunțat că Hitman: Blood Money – Reprisal, o relansare extinsă și reelaborată a titlului din 2006, va fi disponibilă pe iOS și Android începând cu 30 noiembrie. O versiune pentru Nintendo Switch este programată să fie lansată în această iarnă, cu o dată exactă încă de confirmat. Jocul poate fi precomandat acum pe App Store și Play Store la prețul de 14,99 USD.

Caracteristici Cheie:

Modul Instinct: Hitman: Blood Money – Reprisal va include un mod Instinct, aducând jucătorilor o experiență îmbunătățită și mai strategică.
Interfață Tactilă: O interfață cu ecran tactil va completa experiența de joc pe dispozitivele mobile, asigurându-se că jucătorii se pot bucura de controluri intuitive.
Minimapă Nouă: Jocul va beneficia de o nouă minimapă, oferind o navigare mai ușoară și o înțelegere mai clară a mediului de joc.
Suport Complet pentru Controler: Hitman: Blood Money – Reprisal va permite jucătorilor să utilizeze controlerele pe dispozitivele lor mobile, oferindu-le o varietate de opțiuni de control.
Precomenzi Disponibile: Jocul poate fi precomandat acum pe App Store și Play Store la prețul de 14,99 USD, pregătindu-se pentru lansarea sa oficială.

Versiunea pentru Nintendo Switch va fi disponibilă în această iarnă, oferind și mai multor jucători acces la această relansare îmbunătățită a Hitman: Blood Money.

Un trailer de prezentare a fost publicat, oferind o privire asupra modului în care această relansare aduce îmbunătățiri semnificative și noi caracteristici față de versiunea originală din 2006.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *