Trailere

Hitman: Blood Money – Reprisal a fost anunțat pentru Switch, iOS și Android

IO Interactive sărbătorește cea de-a 25-a aniversare prin revitalizarea unei intrări clasice din seria Hitman. Hitman: Blood Money – Reprisal este numele noului proiect dezvoltat de Feral Interactive, care este o reimagine completă a jocului original Blood Money, lansat inițial în 2006. Cu acest titlu, IO Interactive dorește să aducă această experiență captivantă către noi platforme și să ofere fanilor ocazia de a redescoperi aventura iconică.

Reprisal este promovată ca o reimagine comprehensivă, aducând o serie de îmbunătățiri pentru a se alinia cu standardele de joc actuale. Printre caracteristicile anunțate se numără o nouă minimapă, introducerea modului Instinct și diverse îmbunătățiri ale gameplay-ului preluate din versiunile mai recente ale seriei.

Un aspect important al acestei lansări este disponibilitatea jocului pe multiple platforme, inclusiv iOS, Android și Nintendo Switch. Aceasta va permite jucătorilor să se bucure de Hitman: Blood Money – Reprisal pe dispozitivele lor mobile și pe consola Nintendo Switch, cu suport pentru ecran tactil și controler. Se pare că dezvoltatorii au luat în considerare diferitele moduri de a juca pe aceste platforme, inclusiv suportul pentru tastatură și mouse.

Lansarea este programată pentru această toamnă pentru dispozitivele iOS și Android, în timp ce versiunea pentru Nintendo Switch va fi disponibilă în această iarnă. Cu această veste, fanii seriei Hitman au multe motive de bucurie, deoarece vor putea relua misiunile pline de acțiune ale lui Agent 47 într-un mod complet nou și modernizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *