Trailere

Hitman 3 VR: Reloaded a fost anunțat și poate fi precomandat acum

Hitman 3 este pregătit să facă un pas mare în lumea realității virtuale cu Hitman 3 VR: Reloaded, o nouă versiune reconstruită exclusiv pentru Meta Quest 3. Dezvoltat în colaborare de XR Games și IO Interactive, această ediție aduce o serie de îmbunătățiri și noi funcționalități, promițând o experiență VR mai captivantă și mai intensă.

Una dintre cele mai notabile noutăți este posibilitatea de a mânui arme duble, aducând o doză de acțiune în stil John Woo în gameplay-ul strategic caracteristic lui Hitman. Jucătorii vor putea acum să elimine simultan doi inamici cu faimoasele pistoale Silverballer ale Agentului 47, ceea ce adaugă o nouă dimensiune tacticii și dinamismului jocului.

Hitman 3 VR: Reloaded nu se limitează doar la această inovație. Jocul a fost reconstruit cu un nou stil de artă cel-shaded, medii îmbunătățite cu elemente interactive suplimentare, o interfață de utilizator revizuită pentru VR și opțiuni de mișcare îmbunătățite pentru o navigare mai fluidă prin medii. XR Games a subliniat că a implementat și îmbunătățiri vizuale semnificative și mecanici de joc rafinate pentru a îmbunătăți experiența generală.

Deși Hitman 3 a mai fost disponibil în mod VR pe platforme precum PS4, PS5 și PC, această versiune pentru Meta Quest 3 se dorește a fi o abordare mai dedicată și mai captivantă a jocului. Hitman 3 VR: Reloaded este acum disponibil pentru precomandă în Magazinul Meta Horizon, cu o reducere de 10% pentru precomenzi înainte de lansarea oficială din vara lui 2024.

În alte știri, IO Interactive lucrează în prezent la un nou joc James Bond, sub titlul de lucru Proiect 007. Dezvoltatorii își propun să creeze „fantezia supremă de spionaj”, avându-l pe veteranul Ubisoft Rodrigo Santoro ca director de misiune al proiectului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *