Trailere

Highwater primește un nou trailer și anunță lansarea pentru PC și console în 2024

Dezvoltatorul Demagog Studio și editorul Rogue Games au dezvăluit un nou trailer captivant pentru jocul de aventură mult anticipat, Highwater. Acest trailer plin de mister indică faptul că lansarea jocului ar putea fi în sfârșit pe drumul corect și este programată să aibă loc în 2024. Inițial planificat pentru lansare în 2023 și apoi amânat pentru 2022, Highwater promite o experiență captivantă pentru jucători.

Povestea jocului se învârte în jurul personajului principal, Nikos, care își începe călătoria într-o lume din ce în ce mai ostilă pentru oameni. În timp ce zvonurile despre o potențială evadare a umanității pe Marte circulă, Nikos își propune să ajungă la Hightower, întâmpinând diverse provocări pe parcursul călătoriei sale. Va face alianțe, va lupta împotriva insurgenților și va încerca să se strecoare într-o rachetă înainte de lansare.

Un aspect distinctiv al jocului îl reprezintă sistemul său de luptă, care se bazează pe o abordare tactică și centrată pe rezolvarea de puzzle-uri. Jucătorii au posibilitatea de a interacționa cu mediul înconjurător în timpul confruntărilor, având opțiunea de a utiliza elemente precum cărucioarele de cumpărături sau arborii pentru a-și înfrânge inamicii.

Highwater este programat să fie lansat pe PC, PS5 și Xbox Series X/S, iar entuziaștii jocurilor se pot aștepta la o experiență captivantă și plină de provocări în acest univers intrigant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *