Știri

Hideo Kojima oferă o actualizare despre Death Stranding 2 și noul joc de groază OD pentru 2024

Celebrul designer de jocuri, Hideo Kojima, a dezvăluit ultimele noutăți despre mult-așteptatul Death Stranding 2 și alte proiecte pentru anul 2024. Într-un tweet recent, Kojima a confirmat că producția pentru Death Stranding 2 este în plină desfășurare, cu înregistrări vocale în curs de finalizare și lucrări la vocea off japoneză în desfășurare. Fanii au așteptat cu nerăbdare noi informații, iar această actualizare le aduce puțină lumină în privința stadiului dezvoltării jocului.

Anul 2024 se anunță a fi un an de “producție simultană” pentru Kojima, cu Death Stranding 2 și noul său proiect de groază, OD, în centrul atenției. Kojima a promis că vor începe filmările pentru OD și că va colabora cu o echipă de stele pe care o numește glumeț “Răzbunătorii.” În plus, planurile includ transformarea universului Death Stranding într-un film și implicarea în alte producții video.

Chiar dacă nu sunt dezvăluite prea multe detalii, fanii lui Kojima vor fi încântați să știe că lucrurile evoluează în direcția dorită. În timp ce așteaptă cu nerăbdare lansarea Death Stranding 2, mulți sunt, de asemenea, captivați de misterul jocului de groază OD, care aduce în colaborare pe Kojima și regizorul de succes Jordan Peele. Fanii au încredere că această colaborare va aduce un alt joc memorabil sub semnătura lui Kojima.

Pe măsură ce Kojima păstrează secretul în jurul proiectelor sale, comunitatea de jucători rămâne în expectativă pentru următoarele dezvăluiri și trailer-uri care să arunce lumină asupra întrebărilor persistente ale fanilor legate de Death Stranding 2 și OD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *